Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juli 2015, 10:13

Trein ramt gestolen aanhanger

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

HOOGLANDERVEEN – Donderdagochtend 23 juli heeft er op de spoorwegovergang Van Tuyllstraat een aanrijding plaatsgevonden. De intercity Zwolle/Amersfoort ramde op de spoorwegovergang een aanhangwagen.

De aanhanger werd getrokken door een kleine bus van de gemeente Nijkerk die wordt ingezet voor snel herstel. De bus met aanhanger was eerder die ochtend gestolen vanaf de gemeentewerf in Nijkerk. Of de autodieven op de vlucht waren of overmoedig de spoorwegovergang zijn overgestoken is niet bekend. Bij het spoorwegongeval zijn geen gewonden gevallen. De autodief is te voet gevlucht en even later opgepakt door de politie.

Er was veel schade en het treinverkeer enkele uren stilgelegen.

112 Hooglanderveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hooglanderveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hooglanderveen. Alle 112 alarmeringen uit Hooglanderveen kan je live volgen via 112 meldingen Hooglanderveen.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=cCqXHRVni3c

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.