Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juli 2015, 20:00

Fietser gewond na botsing met auto op de Mozartweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op de Mozartweg in Amersfoort is donderdagavond 23 juli een fietser in botsing gekomen met een automobilist. Het ongeval gebeurde oomstreeks 19:10 uur op de Mozartweg. 

De automobilist kwam vanaf de Mozartweg en wilde rechtdoor rijden. De fietser reed op het fietspad vanaf de Mahlerstraat richting de Verdistraat. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de twee met elkaar in botsing. De fietser reed in de linker voorkant van de auto. 

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen maar moest toch mee naar het ziekenhuis voor verdere controle. Zowel de auto als de fiets hebben lichte schade opgelopen bij het ongeval.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.