Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 15:01

Vrouw komt hard ten val op fietspad aan de Watersteeg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Vrijdagmiddag 24 juli heeft een fietsster iets voor 14.00 uur een flinke smak gemaakt op het fietspad aan de Watersteeg in Amersfoort.

Door onbekende oorzaak is zij in de richting van het Winkelcentrum De Nieuwe Hof in de Amersfoortse wijk Nieuwland met haar fiets voorover geklapt. De vrouw had verwondingen aan haar voorhoofd en nekklachten.

De fietsster is door het ambulancepersoneel en met de hulp van omstanders en een medewerker van Huisartsenpraktijk Nieuwland gestabiliseerd en geplankt. De vrouw is daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.