Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 17:03

Autodief probeert te vluchten na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMERSFOORT – Op vrijdagmiddag 24 juli vond een aanrijding plaats op de Vermeerstraat. De bestuurder probeerde de plaats van het ongeval te verlaten, en niet zonder reden. De auto waarin hij reed was namelijk gestolen.

Rond 16.05 uur werd de aanrijding gemeld en bleek ook dat de bestuurder, een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, probeerde de kuierlatten te nemen. Omstanders wisten dat te voorkomen en droegen de man over aan de politie. Bij onderzoek bleek dat de auto waarin de verdachte reed dezelfde dag was ontvreemd bij een insluiping in een woning aan de Albert Cuijpstraat. De verdachte werd aangehouden en ingesloten.

Meer op kerfstok

Bij het daaropvolgende onderzoek bleek dat de verdachte in het bezit was van spullen die ook van diefstal afkomstig waren. De goederen konden worden herleid naar een diefstal uit een tas op de Arnhemseweg op 24 juli, een diefstal uit een woning op de Paulus Buyslaan tussen 22 en 23 juli en een insluiping bij een woning op de Edisonstraat op 8 juli. Verder heeft de man zich vermoedelijk ook schuldig gemaakt aan een poging tot pinnen met een gestolen pas en een poging tot diefstal van een fiets. De verdachte is op maandag 27 juli voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat man vast blijft zitten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.