Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juli 2015, 12:34

Inbraak bij winkel Albert Schweitzersingel

Laatste update: 22 aug 2021 13:13 uur

AMERSFOORT – Op zondagmorgen 26 juli kreeg de politie een melding van een inbraak bij een winkel aan de Albert Schweitzersingel. Het sporenonderzoek leidde naar de verdachten.

 

Na een inbraakmelding rond 04.15 uur stelden agenten een onderzoek in. Hierbij bleek dat er een ruit van het pand was vernield en dat er een flinke hoeveelheid rookwaren was gestolen. In de omgeving trof de politie nog een lade met rookwaren aan. Het vervolgonderzoek leidde naar een woning waar meerdere personen werden aangetroffen. Binnen trof de politie een grote tas en een lade aan met een aanzienlijke hoeveelheid rookwaren. Eén van de verdachten, een 46-jarige Amersfoorter, bekende de inbraak te hebben gepleegd. De overige aanwezigen, inwoners van Amersfoort van 40 en 48 jaar oud, werden aangehouden voor heling.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons