Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juli 2015, 12:34

Inbraak bij winkel Albert Schweitzersingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op zondagmorgen 26 juli kreeg de politie een melding van een inbraak bij een winkel aan de Albert Schweitzersingel. Het sporenonderzoek leidde naar de verdachten.

 

Na een inbraakmelding rond 04.15 uur stelden agenten een onderzoek in. Hierbij bleek dat er een ruit van het pand was vernield en dat er een flinke hoeveelheid rookwaren was gestolen. In de omgeving trof de politie nog een lade met rookwaren aan. Het vervolgonderzoek leidde naar een woning waar meerdere personen werden aangetroffen. Binnen trof de politie een grote tas en een lade aan met een aanzienlijke hoeveelheid rookwaren. Eén van de verdachten, een 46-jarige Amersfoorter, bekende de inbraak te hebben gepleegd. De overige aanwezigen, inwoners van Amersfoort van 40 en 48 jaar oud, werden aangehouden voor heling.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.