Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juli 2015, 15:23

Camper brandt uit op de Beukstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Een camper is in de nacht van zaterdag op zondag 26 juli uitgebrand op de Beukstraat in Amersfoort. De eerste melding kwam om 02:45 uur binnen bij de brandweer.

Bij aankomst van de brandweer stond de camper al volledid in brand. De brandweer zette direct de aanval in om het vuur te blussen omdat overslag naar andere voertuigen groot was. Het duurde enige tijd voordat de brandweer de brand onder controle kon krijgen. De politie heeft het gebied afgezet en heeft getuigen ter plaatse gesproken.

De politie heeft een sterk vermoeden dat de brand is aangestoken. Van de camper is niks meer over, deze brandde volledig uit. Bergingsbedrijf Bergnet heeft de camper afgesleept en naar hun depot overgebracht.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.