Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juli 2015, 15:35

Gevaarlijk hangende takken verwijderd aan de Zonnehof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – In de nasleep van de zomerstorm moest de brandweer zondagmorgen 26 juli omstreeks 10:40 uur uitrukken voor een stormschade melding aan de Zonnehof. 

Een aantal grote takken hingen daar gevaarlijk los hoog in een boom. De Zonnehof werd afgezet met lint zodat de brandweer de takken veilig kon verwijderen met behulp van een hoogwerker. 

Na ongeveer een uur was de brandweer nog steeds bezig. De grote takken vielen uiteindelijk naar beneden op een stuk grasveld nadat de brandweer deze los had gezaagd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.