Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juli 2015, 15:06

Brandweerduikers rukken uit voor gezonken boot bij Hoogland

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Dinsdagmorgen 28 juli omstreeks 10:05 uur rukte de hulpdiensten groot uit voor een mogelijk persoon te water.

Bij de fietsbrug van Hoogland naar Soest was een boot bijna volledig gezonken. Mogelijk zou hier nog een persoon in zitten. De brandweer zocht met duikers in het water en in de boot.

Later bleek dat er geen personen aanwezig waren in de gezonken boot. De boot is gezonken nadat er veel water in de boot was gekomen door een leiding van het gemaal. 

De boot lag aangemeerd naast de leiding, langs de kade staat een bord dat verbied om daar aan te meren echter heeft de eigenaar van de boot hier geen boodschap aangehad. Een boot van Rijkswaterstaat zal ter plaatse komen om de boot weer boven water te krijgen, de politie probeerd contact te leggen met de eigenaar van de boot.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.