Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juli 2015, 20:08

Ernstig ongeval op de Outputweg in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Omstreeks 19:15 uur dinsdagavond 28 juli heeft er op de Outputweg in Amersfoort een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een van de voertuigen is hierbij op de kop beland.

Voordat de hulpdiensten arriveerde is eerste hulp verricht door kantoorpersoneel uit de buurt van het ongeval. Naar de toedracht van het ongeval zal onderzoek gedaan worden door de politie. Over eventuele gewonden is tot op heden niets bekend. De schade is wel groot en het verkeer in beide richtingen is tijdelijk omgeleid. 

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.