Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 juli 2015, 15:31

Poging tot straatroof op de Telemannhof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op dinsdagavond 28 juli vond op de Telemannhof een poging tot beroving plaats.

Het slachtoffer, een 54-jarige inwoonster van Amersfoort, liep rond 23.05 uur op de Telemannhof. Plotseling werd zij door een onbekend persoon van achteren benaderd die aan haar tas begon te trekken. Dit gebeurde met zo een kracht dat het slachtoffer op de grond viel.

De Amersfoortse verweerde zich en begon hard te gillen. Vermoedelijk schrok de verdachte hiervan en vluchtte hij weg in de richting van de Bachweg. Het slachtoffer kon haar tas behouden maar raakte behoorlijk overstuur door de mislukte straatroof. Het signalement van de verdachte luidt :

 

  • Man, negroïde uiterlijk, ongeveer 30 jaar oud, klein gedrongen postuur en rond gezicht. De man droeg donkere kleding.

 

Herkent u de verdachte ?

De politie verzoekt personen die getuige zijn geweest van de beroving of de vermoedelijke dader hebben gezien op of rond het winkelcentrum aan het Euterpeplein contact op te nemen via 0900-8844. Ook personen die menen de verdachte, op basis van het signalement , te herkennen worden uitdrukkelijk verzocht te reageren. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.