Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 30 juli 2015, 15:49

Agenten voorkomen inbraak bij horecagelegenheid op de Kamp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op woensdagavond 29 juli werd geprobeerd in te breken bij een horecagelegenheid op de Kamp.

Rond 19.20 uur meldde een getuige dat twee personen zich verdacht gedroegen bij de achterzijde van dit pand. Agenten ontdekten dat de poortdeur was opengebroken en zochten in de omgeving naar de verdachten. Op de Grote Sint Jansstraat troffen de agenten een man aan die voldeed aan het signalement. Hij was in het bezit van een rugtas waarin het nodige inbrekersgereedschap zat. De verdachte, een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.