Redactie 112 0 reactie(s) do 30 juli 2015, 15:49

Agenten voorkomen inbraak bij horecagelegenheid op de Kamp

Laatste update: 1 jaar geleden

AMERSFOORT – Op woensdagavond 29 juli werd geprobeerd in te breken bij een horecagelegenheid op de Kamp.

Rond 19.20 uur meldde een getuige dat twee personen zich verdacht gedroegen bij de achterzijde van dit pand. Agenten ontdekten dat de poortdeur was opengebroken en zochten in de omgeving naar de verdachten. Op de Grote Sint Jansstraat troffen de agenten een man aan die voldeed aan het signalement. Hij was in het bezit van een rugtas waarin het nodige inbrekersgereedschap zat. De verdachte, een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.