Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 augustus 2015, 15:47

Gewonde bij woningbrand aan de Sara Burgerhartsingel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Zondagmorgen 2 augustus omstreeks 09:55 uur moest de brandweer uitrukken voor een woningbrand aan de Sara Burgerhartsingel.

Al snel werd er opgeschaald naar het sein middelbrand waardoor er meer eenheden ter plaatse moesten komen. Bij aankomst van de brandweer kwam er al veel rook uit de woning zetten.

De bewoner raakte gewond toen hij de brand zelf probeerde te blussen. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel. Een hoogwerker van de brandweer Soest kwam met een ventilator ter plaatse om de woning te ventileren.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.