Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 03 augustus 2015, 15:58

Babbelaarster verplaatst werkterrein naar Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Na eerder in Bunschoten actief te zijn geweest, heeft de babbelaarster haar werkterrein vermoedelijk verlegd naar de gemeenten Amersfoort en Baarn.

Op dinsdag 28 juli rond 21.00 uur betrapte de bewoonster van een woning aan het Kemphaanpad een onbekende vrouw in haar achtertuin. De vrouw, die opvallende overeenkomsten vertoonde met de babbelaarster die dezelfde dag actief was geweest op de Prins Mauritsstraat in Bunschoten, vertrok zonder iets buit te kunnen maken.

Hetzelfde signalement

Later in de week, op vrijdag 31 juli, kreeg de politie twee meldingen van bewoners op de Schoolstraat en de Rembrandtlaan In de middaguren belde een onbekende vrouw aan bij de bewoners met het verzoek om een briefje te mogen schrijven voor de buren. De melders vertrouwden het niet en stuurden de vrouw weg. De politie stelde nog een onderzoek in de omgeving in maar troffen de vrouw niet aan. Het signalement luidt als volgt :

 

  • Blanke vrouw, ongeveer 35 jaar oud, gezet postuur en 1.60/1.65 meter lang en gekleed in zwarte kleding. De vrouw had zwart haar dat zij droeg in een staart.

Waarschuwing

De politie sluit niet uit dat het hier om dezelfde insluipster gaat die eerder actief is geweest in Bunschoten en Amersfoort. De politie waarschuwt de inwoners van Eemland voor de activiteiten van deze vrouw en verzoekt met klem bij dergelijke incidenten direct te bellen met het alarmnummer 112. Mocht u zelf ook slachtoffer te zijn geweest van deze insluipster, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op het bureau of via 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.