Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 04 augustus 2015, 16:01

Inbreker wordt herkend en springt het water in

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op maandag 3 augustus werd een 33-jarige man uit Hoogland op de Hooglandsedijk buiten heterdaad aangehouden als verdachte van een woninginbraak.

Surveillerende agenten zagen de man op de Nieuwe Poort fietsen en herkenden hem van de briefing waar hij gesignaleerd stond. De verdachte zag hen ook, voelde kennelijk al nattigheid en fietste plots de wijk De Koppel in.

Nadat diverse eenheden de buurt afzetten, probeerde de verdachte via het moerasgebied op de Hooglandsedijk te vluchten door het water in te springen. Kort erop werd hij aan de overzijde van het water aangetroffen waar hij zich met een nat pak liggend tussen de brandnetels schuilhield en kon hij worden aangehouden.

De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld en de recherche heeft de zaak in onderzoek.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.