Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 augustus 2015, 15:12

Verwarde man dreigt woning op te blazen aan de Kapelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Donderdagmiddag 6 augustus dreigde een man zijn woning op te blazen aan de Kapelweg. Een arrestatieteam haalde de man uit zijn woning. Hij is overgedragen aan de hulpverlening.

De 41-jarige man had zich opgesloten in zijn woning en weigerde naar buiten te komen. Uit voorzorg werden omliggende woningen ontruimd en de straat afgezet. Omdat de man dreigde zijn woning op te blazen, werden gasleidingen afgesloten. Een arrestatieteam wist de woning binnen te komen en de man aan te houden. In de woning troffen agenten bij doorzoeking een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en een fles benzine. De man werd naar een ziekenhuis gebracht waar hij overgedragen is aan de hulpverlening.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.