Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 augustus 2015, 14:37

Brand in vrachtwagen van Post NL

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Maandagmiddag 10 augustus omstreeks 11:55 uur moest de brandweer uitrukken voor een voertuigbrand op de Mijnbouwweg ter hoogte van de Amsterdamseweg.

Ter plaatse bleek dat er brand was in de motor van de vrachtwagen. De brandweer kon het vuur snel uitmaken en zo erger voorkomen. 

Tijdelijk waren 2 rijbanen afgezet om zo een veiliger werkplek te creëeren. De brandweer heeft nog een nacontrole uitgevoerd maar kon na 15 munten weer retour. De vrachtwagen kon niet meer zelf verder rijden.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.