Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 augustus 2015, 14:52

Veel schade bij aanrijding op Stichtse Rotonde

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Maandagmiddag 10 augustus omstreeks 12:45 uur is er op de Stichtse Rotonde een ongeval gebeurd tussen 2 voertuigen.

De voorste auto moest stoppen voor een ander auto. De auto die hier achter reed had dit niet op tijd door en klapte vol achter op de auto. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de achterste gecontroleerd omdat deze last van zijn nek had. De bestuurder de achterste auto zat zonder gordel in de auto waardoor hij door de harde klap met zijn hoofd tegen de voorruit kwam. 

De schade aan het achterste auto was zodanig groot dat deze niet meer zelfstandig verder kon en moest worden afgesleept door bergingsbedrijf Bergnet.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.