Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 augustus 2015, 16:00

Getuigen gezocht van straatroof op Jan van Riebeeckpad

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Maandagavond 10 augustus om 22:45 uur heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Jan van Riebeeckpad. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 27-jarige vrouw werd op het fietspad van haar tas beroofd door twee mannen. De twee verdachten blokkeerde het fietspad en trokken de tas van het slachtoffer mee. De vrouw heeft haar tas nog terug kunnen pakken en is vervolgens weggerend. Hierbij kwam zij ten val en gingen de verdachten alsnog met de tas richting de Liendertseweg ervandoor.

Signalementen

De verdachten spraken Engels met een Oost Europees accent.

Verdachte 1:

  • ongeveer 1.85 meter lang
  • vermoedelijk 20 jaar
  • breed postuur en donker krullend haar
  • droeg een lichte broek met een donkerkleurige bomberjack en een zwarte pet

Verdachte 2:

  • ongeveer 1.75 meter lang
  • donker kort haar
  • droeg een capuchon

Oproep

Mocht de schoudertas van het slachtoffer in de omgeving worden aangetroffen, dan komt de politie graag met u in contact. Ook getuigen die iets gehoord of gezien hebben en de politie nog niet hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.