Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 augustus 2015, 15:01

Autokraker opgepakt in parkeergarage Stadhuisplein

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Een 43-jarige man uit Amersfoort is dinsdag 11 augustus aangehouden op verdenking van inbraak in een auto. De man is ingesloten voor onderzoek en verhoor.

De beveiliging van de parkeergarage Stadhuisplein meldde rond 20.05 uur dat een man mogelijk aan het inbreken was in een geparkeerde auto. Agenten stelden direct een onderzoek in. Zij troffen in de parkeergarage een man aan die voldeed aan het doorgegeven signalement. Hij was in het bezit van twee navigatiesystemen en inbrekersgereedschap. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De eigenaar van de opengebroken auto deed aangifte. Het onderzoek wordt voortgezet.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.