Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 augustus 2015, 19:28

Scooterrijdster in botsing met taxi op de Kersenbaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Een scooterrijdster is woensdagmiddag 12 augustus is botsing gekomen met een taxi. Het ongeval gebeurde rond 17:20 uur op de kruising Leusderweg/Kersenbaan in Amersfoort.

De taxi, afkomstig van de Kersenbaan, botste met een scooterrijdster die op het fietspad van de Leusderweg reed. Of er geen voorrang is verleend, is onduidelijk. 

De auto heeft wel wat lichte schade opgelopen en de scooterrijdster was door de val gewond geraakt aan haar arm. De vrouw hoefde niet mee met de ambulance naar het ziekenhuis.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.