Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 augustus 2015, 1:04

Automobilist richt ravage aan op de Hamseweg in Amersfoort

Laatste update: 2 jaar geleden

AMERSFOORT – Op de Hamseweg werd op donderdag 13 augustus een 46-jarige vrouw uit Hoogland aangereden door een automobilist die vervolgens doorreed. De politie zoekt getuigen van het incident.

Hoofwond

De vrouw reed rond 23.45 uur over de Hamseweg toen een automobilist vanuit De Koop de Hamseweg kwam opgereden. Deze automobilist reed vervolgens in de zijkant van de passerende automobiliste. De bestuurster liep door de aanrijding en hoofdwond op en werd ter plekke behandeld aan haar verwonding door ambulancepersoneel.

Aangehouden

De bestuurder keerde na de aanrijding en reed terug de wijk in. Agenten stelden ter plekke onderzoek in en gingen zoeken in de omgeving. Op basis hiervan kwam de politie uit bij de Klapmuts waar een beschadigd voertuig werd aangetroffen.Hier werden twee mannen – een 31-jarige man uit Hoogland en een 56-jarige man uit Amersfoort – aangehouden. Het beschadigde voertuig van de mannen werd in beslag genomen voor onderzoek. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de aanrijding en het doorrijden na de aanrijding en roept getuigen op voor meer informatie. Personen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844 of anoniem melden via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.