Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 augustus 2015, 2:27

Twee auto’s volledig uitgebrand aan De Stinse

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – In de nacht van donderdag op vrijdag 14 augustus zijn twee auto’s volledig uitgebrand aan De Stinse in Amersfoort. Een derde auto liep lichte schade op.

De brandweer werd omstreeks omstreeks 01:25 uur opgeroepen. De brandweer begon meteen met blussen maar kon niet voorkomen dat 2 auto’s totaal uitbrandde. De politie gaat vooralsnog uit van brandstichting, de voertuigen zullen dan ook bekeken worden door de recherche voor mogelijke sporen. 

Op 7 april brandde ook al een auto uit op nog geen 30 meter van dit incident. Het betrof toen een auto van een mindervalide man alwaar de politie ook brandstichting vermoedde.

De auto’s zullen worden geborgen door een bergingsbedrijf.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.