Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 augustus 2015, 17:57

Getuige gezocht van verkeersconflict Rondweg Oost

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op de Rondweg Oost ontstond op woensdag 12 augustus rond 20.15 uur een verkeersconflict. Een 31-jarige vrouw uit Amersfoort werd hierbij geduwd en liep licht letsel op. Zij noteerde het kenteken van de auto waarin de agressieve bestuurder reed en deed aangifte.

Tussenbeide

Aanleidng van het conflict zou een inschattingsfout zijn van de vrouw waardoor de andere automobilist moest uitwijken.Hij dwong haar vervolgens te stoppen op de Rondweg Oost, ter hoogte van de sportvelden, en reageerde direct agressief naar de vrouw. Een onbekende man kwam tussenbeide en voorkwam erger. De politie vraagt deze getuige om zich te melden bij de politie in Amersfoort via tel 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.