Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 augustus 2015, 18:31

Traumahelikopter landt op Outputweg voor gewonde motorrijder

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Op dinsdag 18 augustus raakte een motorrijder van de weg en werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 17.55 uur reed een 34-jarige man uit Amersfoort met zijn motor op de Outputweg tegen een stoeprand en kwam ten val. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de man niet aanspreekbaar. Een traumahelikopter werd ingezet en hulpverleners hebben medische zorg verleend. Hierna werd het slachtoffer per ambulance met zwaar hersenletsel naar een ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie deed onderzoek en vermoedelijk is het slachtoffer onwel geworden, waarna hij de macht over het stuur verloor.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=ahvcbL1_5sM

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.