Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 augustus 2015, 15:28

Veel politie bij vechtpartij in kapperszaak aan de Wiekslag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Woensdagmiddag 19 augustus omstreeks 14:10 uur heeft er een incident plaatsgevonden in een Kapperszaak aan de Wiekslag.

Volgens een politiewoordvoerder is er een vechtpartij geweest waarbij 1 persoon gewond raakte ook zat zijn hele shirt onder het bloed. Deze is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel aan een hoofdwond. Binnen in de kapperszaak gingen diverse personen met elkaar op de vuist. 

Uiteindelijk bleek dat beide partijen niet eens meer wisten waar de ruzie eigenlijk over ging aldus een politiewoordvoerder. De politie rukte met zeker 6 voertuigen uit om te assisteren bij deze melding.

De ruzie zal later besproken worden op neutraal gebied onder begeleiding van een begeleider zodat de ruzie op een vriendelijkere manier uitgesproken kan worden.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.