Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 augustus 2015, 17:45

Gewapende overval op reisbureau Liendertseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Woensdagmiddag 19 augustus overvielen twee mannen een reisbureau. De recherche zoekt getuigen.

Rond 16.45 uur kwamen er twee mannen een reisbureau aan de Lienderstsweg binnen. Ze bedreigden de aanwezige medewerker met een wapen en wilden geld. Nadat ze de buit hadden, verlieten ze het pand en sloegen rechtsaf richting de Cortenaerstraat. Agenten zochten in de omgeving, niemand werd aangetroffen. Een nader onderzoek is ingesteld.

Signalementen

Verdachte 1 is een man tussen de 20 en 30 jaar oud met een dun tot tenger postuur en tussen de 1.60 en 1.65 meter lang. Hij droeg een zwarte of donkere jas en een donkere broek. Hij sprak Nederlands met een accent.

Verdachte 2 is een blanke man tussen de 25 en 30 jaar oud met een gespierd postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een donkere jas, een donkere broek (mogelijk spijkerbroek) en donkere sportschoenen. Hij sprak Engels.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over de overval, de mogelijke vluchtroute van de daders en/of andere informatie hebben dat het onderzoek kan helpen, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.