Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 augustus 2015, 17:03

Man mishandeld op de Van Randwijcklaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMERSFOORT – De politie is op zoek naar twee getuigen van een mishandeling op dinsdag 28 juli op de hoek van de Van Randwijcklaan/Columbusweg. Een 64-jarige man uit Amersfoort verklaarde dat hij hier omstreeks 16.15 uur door een onbekende man werd geslagen. Hij liep hierdoor licht letsel.

Getuigen gezocht

Een onbekende automobiliste en een man op een fiets zouden getuigen zijn van dit incident. Bij het zien van de naderende passanten, stopte de man met slaan en fietste weg in de richting van de Kamp. De getuigen hebben nog kort gesproken met het slachtoffer, maar de identiteit van de getuigen is onbekend. De politie wil graag in contact komen met deze man op de fiets en de automobiliste. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de politie in Amersfoort via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.