Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 augustus 2015, 2:10

Personen van dakterras gered bij woningbrand Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – In de nacht van maandag op dinsdag 25 augustus moest de brandweer met twee voertuigen uitrukken voor een woningbrand aan de Hendrik van Viandenstraat.

Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker meerdere personen gered van het dakterras. 

De brand was snel onder controle, Salvage zal ter plaatse komen om de schade op te nemen. Een huisartsenwagen kwam ook met spoed ter plaatse om de bewoners te controleren.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.