Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 augustus 2015, 2:18

Gewonde vrouw langs spoorlijn moeilijk bereikbaar

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Dinsdagnacht 25 augustus omstreeks 01:00 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een gewond persoon langs het spoor aan het Jan van Riebeeckpad.

Vanwege de geluidswal konden de hulpdiensten het slachtoffer slecht bereiken. Na ongeveer 10 minuten wrikken met een koevoet bij een nooddeur konden zij het spoor betreden. 

Wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe de vrouw bij het spoor is beland is vooralsnog niet duidelijk. De vrouw moest uiteindelijk wel mee naar het ziekenhuis. Op last van de politie was het treinverkeer was tijdelijk stil gelegd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.