Redactie 112 0 reactie(s) di 25 augustus 2015, 16:05

Fietsendief na achtervolging aangehouden

AMERSFOORT – In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 augustus hebben drie mannen geprobeerd een fiets te stelen. Na een korte achtervolging is een 25-jarige verdachte aangehouden.

Rond 00.10 uur kwam een melding van een beveiliger van een opvang aan de Kleine Haag dat drie mannen met een fiets waren komen aanlopen en andere fietsen aan het bekijken waren. Toen ze wilden vertrekken met de fiets, kwam de beveiliger in actie. De mannen renden vervolgens weg, zonder de fiets, in verschillende richtingen. Een agent zag twee van de verdachten rennen in de richting van de Heiligenbergerweg. Twee andere agenten zetten daarop samen met de beveiliger de achtervolging in. Uiteindelijk werd één van de mannen door hen aangehouden. De verdachte werd door de beveiliger herkend. De politie doet nader onderzoek.

Politie zoekt de eigenaar van de fiets

Van de diefstal van de fiets is nog geen aangifte gedaan. De fiets behoort mogelijk toe aan iemand die in de buurt woont van de Kleine Haag. Weet u van wie de fiets is? Neem dan contact op met de eigenaar of met de politie op 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons