Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 augustus 2015, 15:34

Scooterrijder vlucht na aanrijding en laat bijrijder gewond achter

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Een scooterrijder heeft woensdagmiddag 26 augustus zijn bijrijder gewond achtergelaten na een aanrijding met een auto.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:10 uur op de kruising Witte de Withstraat met de Ringweg Kruiskamp in Amersfoort. De auto kwam vanuit de Witte de Withstraat en wilde de Ringweg Kruiskamp oprijden toen hij de scooterrijder over het hoofd zag en in botsing kwam. De bestuurder van de scooter vluchtte na de aanrijding meteen en liet zijn gewond bijrijder achter.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld en vervolgens overgebracht naar het UMC in Utrecht.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.