Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 augustus 2015, 20:09

Hulpdiensten opnieuw naar Kapelweg voor verwarde man

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMERSFOORT – Woensdagavond 26 augustus omstreeks 19:40 werd de Amersfoortse brandweer met spoed opgeroepen voor een assistentie politie aan de Kapelweg in Amersfoort.

Het gaat hier om het zelfde adres als twee weken geleden. Toen dreigde de man zijn flatwoning op te blazen.

Omwonenden zijn geëvacueerd en de omgeving rond het huis is afgezet. De man zou vandaag na vijf dagen ziekenhuis weer zijn thuisgekomen. De politie probeert contact met hem te leggen. Ook andere hulpdiensten staan paraat om eventueel te assisteren.

Rond 21:30 uur wist de man de woning te ontvluchten op een mountainbike. Er is een grote zoekactie opgestart. De man draagt een Hawai petje, korte broek en een trainingsjack.

Tegen 23:30 uur woensdagavond is de verwarde man aangehouden.

Om 24.00 uur was de politie nog altijd bezig met onderzoek in zijn woning aan de Kapelweg. Mogelijk zijn daar gevaarlijke stoffen aanwezig. Acht omwonenden zijn geëvacueerd en moeten de nacht elders doorbrengen. De omgeving is afgezet.

Zie ook: Verwarde man dreigt woning op te blazen aan de Kapelweg

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.