Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 augustus 2015, 17:32

Aanhanger met auto belandt op zijn kop op de A28

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 29 augustus is een aanhanger met een auto erop geschaard op de Rijksweg A28 ter hoogte van Amersfoort. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Op de aanhanger stond een andere auto. De aanhanger belandde op z’n kop op de snelweg. De auto die op de aanhanger stond is compleet vernield door het ongeval. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Een berger is ter plaatse om de voertuigen te bergen.

Twee rijstroken zijn dicht en het verkeer wordt verzocht via de omleiding hun reis te vervolgen. Dit levert de nodige vertraging op voor automobilisten.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.