Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2015, 0:28

Gewapende overval bij Domino’s Pizza Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Donderdagavond 3 september omstreeks 23:45 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden bij pizzeria Dominos die gevestigd zit op het Julianaplein in Amersfoort.

Er werd direct een burgernetactie opgezet door de politie. De politie is op zoek naar een verdachte met het volgende signalement: negroïde man van ongeveer 24 a 25 jaar oud. Hij is ongeveer 185 cm lang en droeg een donkerblauw vest met capuchon.


Omstreeks 00:20 uur werd de burgernetactie afgesloten, daarin werd vermeld dat de verdachte nog niet was aangetroffen. De technische recherche is ter plaatse komen om de zaak te onderzoeken.

Het personeel staat buiten de winkel en mag de winkel ook niet in zolang het onderzoek loopt. Volgens een medewerker is er een omzet van 2 a 3 dagen meegenomen door de overvaller. Toen de overval plaatsvond was de winkel net gesloten.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze overval, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.