Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2015, 15:07

Automobilist rijdt door na botsing met scooter

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Vrijdagmorgen 4 september zijn rond 8:00 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Rondweg-Noord ter hoogte van de de Ruimtevaart in Amersfoort.

Een automobilist heeft daar een scooterrijder flink geraakt, waarna deze doorreed. De scooterrijder stak bij de verkeerslichten de Rondweg-Noord over waarna hij geschept is. De scooterrijder is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet nu onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De Rondweg-Noord was gedeeltelijk afgesloten en verkeer werd omgeleid. De scooter is total-loss.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.