Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2015, 15:39

Agenten neergestoken bij conflict op de Ariaweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Twee politieagenten hebben vrijdagmiddag 4 september verwondingen opgelopen toen zij bij een conflict in een woning aan de Ariaweg aanwezig waren.

Die middag gingen agenten samen met twee medewerkers van een hulpverleningsinstantie een woning binnen. Daar ontstond een conflict waarbij één politieagent werd gestoken in de arm en de andere in het been. Ook een medewerker van de hulpverleningsinstantie raakte gewond. Deze werd gebeten in de arm. Zij werden werden overgebracht naar een ziekenhuis om behandeld te worden aan hun verwondingen. In de woning werden een man en een vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Drie kinderen die tijdens het conflict zich in de woning bevonden zijn elders ondergebracht.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.