Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 september 2015, 15:17

Kettingbotsing op afrit A28 bij Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 5 september omstreeks 13:20 uur is er een aanrijding gebeurd op de afrit van de Rijksweg A28 ter hoogte van de Hogeweg.

Vier auto’s en een camper raakte beschadigd bij een kettingbotsing. Hoe het ongeluk precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De laatste auto en de camper raakte zwaar beschadigd, in de achterste zilvere auto zat ook een kind op de achterbank in een kinderstoel. Het kindje had een engeltje op zijn schouder want hij raakte niet gewond.

Ambulancepersoneel heeft meerdere personen gecontroleerd, er moest uiteindelijk 1 persoon mee naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Twee rijbanen werden tijdelijk afgesloten wat zorgt voor file op de Rijksweg A28 richting de afslag naar de Hogeweg.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.