Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 september 2015, 19:20

Rookontwikkeling bij snackbar De Hamse

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagavond 5 september omstreeks 18:15 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een cafetaria in de Hamseweg. 

Bijna tegelijkertijd tijd werd de brandweer ook opgeroepen voor een schoorsteenbrand op de Zevenhuizerstraat. Omdat de melding van de schoorsteenbrand eerder was kwamen 2 brandweerwagens met spoed voorbij de cafetaria waardoor de eigenaren van de cafetaria raar stonden te kijken.

Even later kwam de 3e brandweerwagen aan, deze stopte wel bij de cafetaria om daar de gevraagde hulp te geven. Bij de frituurpannen zou rookontwikkeling zijn geweest, de brandweer heeft uitgebreid gezocht naar een eventuele brandhaard maar al snel bleek dat er niks aan de hand was. 

Waardoor de rookontwikkeling is ontstaan is vooralsnog niet duidelijk.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.