Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 september 2015, 20:33

Diverse alcoholcontroles in centrum Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagavond 5 september zijn er in- en rond het Amersfoortse centrum op meerdere plaatsen alcoholcontroles gehouden door de politie. De controles zijn georganiseerd met het oog op meerdere festivals dit weekend in- en rondom Amersfoort.

Aan de controles werken politie- en motoragenten mee. Zodra de bestuurders een ‘P’ blazen, die staat voor passeren, betekent het dat de bestuurders niet te veel gedronken hebben en krijgen zij een BOB-sleutelhanger van de politie.

De politie zal de hele avond en nacht nog op meerdere locaties controles gaan uitvoeren in- en rondom het centrum en nabij festival ‘In to the Woods’.

 

Blazen
Tussen 19.15 uur en 23.15 uur werden diverse bestuurders verzocht te blazen. Hierbij bliezen vijf bestuurders met een indicatie dat zij alcohol in het lichaam hadden. Zij moesten blazen op het bureau en proces-verbaal wordt opgemaakt voor rijden onder invloed. Eén bestuurder blies 670 ug/l. Het rijbewijs van deze persoon wordt ingevorderd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.