Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 september 2015, 15:49

Auto botst tegen boom in Woudenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

WOUDENBERG – Bij een eenzijdig ongeval op de Geeresteinselaan is zondagochtend een gewonde gevallen. Het ongeval vond plaats ter hoogte van hectometerpaal 55,2, net na de rotonde bij de J.F. Kennedylaan, richting Amersfoort. De bestuurder of bestuurster van een personenauto kwam vanuit de richting Woudenberg, door nog onbekende oorzaak is de auto vervolgens tegen een boom gereden. Door de klap draaide de auto en kwam deze op de andere rijstrook terecht. Rond 08:50 werden ambulance en politie opgeroepen voor het ongeval.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat het slachtoffer bevrijd moest worden uit de auto door de brandweer. De brandweer van Woudenberg en een Officier van Dienst werden rond 09:00 dan ook opgeroepen voor een ongeval met beknelling. Na aankomst is in samenwerking met de ambulancedienst het slachtoffer uit de auto bevrijd. Vervolgens is het slachtoffer met een ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.

Een weginspecteur van de provincie Utrecht kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen en de schade aan de weg en het wegmeubilair op te nemen. Een berger heeft vervolgens de betrokken personenauto afgevoerd. Ten tijde van het ongeval is de Geeresteinselaan volledig afgesloten geweest voor verkeer. Nadat het slachtoffer was vervoerd naar het ziekenhuis kon het verkeer vanuit Amersfoort via het fietspad richting Woudenberg rijden.

Over de ernst van het letsel is niets bekend. Tevens is niet bekend hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.