Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2015, 0:46

Zoekactie in wijk na beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Maandagavond 7 september omstreeks 21:35 uur werd er door de politie een zoekactie gestart in de omgeving van de Liendertseweg naar aanleiding van een beroving. 

Een meisje op een fiets zou beroofd zijn van haar persoonlijke eigendommen zoals sieraden en geld. De twee verdachten waar de politie naar zoekt hebben beiden een noord Afrikaans uiterlijk, 1 van hen droeg een bivakmuts over zijn hoofd en droeg daarbij een zwartje jas.

De politie is met meerdere eenheden rond de wijk Liendert aan het zoeken naar deze verdachten. Ook is er een burgernetactie opgezet.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.