Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2015, 15:24

Man grist geld weg van meisje bij pinautomaat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Op aanwijzing van het slachtoffer kon de politie op maandag 7 september een 40-jarige Amersfoorter aanhouden op verdenking van diefstal van geld op vrijdag 28 augustus.

Pinnen

Op die vrijdagmiddag 28 augustus stond nabij het St. Jorisplein het slachtoffer – een 15-jarige meisje uit Amersfoort – te pinnen bij een pinapparaat. Op het moment dat zij het papiergeld uit de sleuf wilde pakken, werd het geld weggegrist door een man die er vervolgens vandoor ging. De politie deed een zoekactie in de omgeving, maar trof de verdachte in de omgeving niet meer aan.

Verklaring

Op maandag 7 september kreeg de politie de melding dat het slachtoffer de verdachte op dat moment op de Evertsenstraat zag lopen. Agenten gingen ter plekke en hielden hier de verdachte aan. Tijdens het verhoor heeft hij een bekennende verklaring over de diefstal afgelegd. Proces-verbaal wordt tegen de man opgemaakt.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.