Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2015, 15:47

Vrouw beroofd op de Liendertseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Maandagavond 7 september is een 29-jarige vrouw uit Amersfoort op de Liendertseweg beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Gisteravond fietste de vrouw rond 21.25 uur op de Liendertseweg. Plotseling kwam er één jongen naast haar fietsen en werd zij door hem bedreigd. Een andere jongen die bij de verdachte hoorde, bleef erachter fietsen. De verdachte dwong de vrouw haar spullen af te geven. Het tweetal ging er daarna vandoor. Beide jongens zijn lichtgetint, één van hen droeg een bivakmuts en een zwarte jas met witte mouwen. De jongen die de vrouw bedreigde, reed op een lichtgekleurde damesfiets, mogelijk zilverkleurige of beige.

Heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn, neem dan contact met ons op via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. De politie is in het bijzonder op zoek naar meerdere fietsers die op dat moment langsreden, een scooterrijder en mensen die hun hond uitlieten.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.