Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 september 2015, 21:46

Auto uitgebrand aan de Barchman Wuytierslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Woensdagavond 9 september omstreeks 21:05 uur moest de brandweer uitrukken voor een autobrand in een bosperceel gelegen aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort. 

Eenmaal ter plaatse stond er een auto in lichterlaaie. De politie vermoed brandstichting en heeft het gebied rond de autobrand groot afgezet. Ook rondom de Barchman Wuytierslaan staat politie opgesteld om eventuele verdachte te kunnen zien.

Het onderzoek zal nog een lange tijd in beslag nemen aldus de politie. De autobrand zou mogelijk verband houden met de schietpartij in Huizen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.