Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 september 2015, 15:56

Getuigen gezocht van ernstige aanrijding Rondweg Noord

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Afgelopen vrijdag 4 september heeft er omstreeks 8 uur een ernstige aanrijding plaats gevonden tussen een 20-jarige vrouw op een scooter en een automobilist. Dit vond plaats op de kruising Ruimtevaart – Rondweg Noord, ter hoogte van de kruising bij de McDonalds.

Hierbij is de automobilist doorgereden in de richting van de Bunschoterstraat. Het betreft vermoedelijk een turquoise Peugeot 306, ouder model. Gezien de impact van de botsing moet de voorkant van de Peugeot forse schade hebben. Mogelijk mist het voertuig ook een wieldop. De 20 jarige vrouw heeft beide benen gebroken en ligt momenteel nog in het ziekenhuis.

Bent u getuige geweest van het incident of de bestuuder van de personenauto, dan vragen wij u om contact met de politie op te nemen via 0900-8844.

Zie ook:

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.