Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 september 2015, 17:42

Scooter botst met auto op fietspad Barchman Wuytierslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Vrijdagmiddag 11 september omstreeks 16:40 uur is er op het fietspad van de Barchman Wuytierslaan een aanrijding gebeurd tussen een auto en een scooter.

De automobilist sloeg af om het terrein van Midland Parc op te rijden. Een aankomende scooter die op het fietspad reed zag de automobilist hierbij over het hoofd. De scooter reed vol in de flank van de auto waarna de bestuurder hiervan met een klap op de grond terrecht kwam. Het meisje wat achterop zat kwam er met lichte verwondingen vanaf.

Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel maar zij moet wel mee voor verdere controle naar het ziekenhuis. De scooter raakte zwaar beschadigd.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.