Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 12 september 2015, 15:36

Scooterrijder maakt flinke smak na botsing met auto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 12 september rond 14.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de hoek Trekvogelweg/Wulpstraat in Amersfoort tussen een scooter en een auto.

De automobilist had de rechtdoor rijdende scooter over het hoofd gezien met een aanrijding tot gevolg. Bij het ongeval heeft de scooterrijder een flinke smak op de grond gemaakt en viel hard met zijn rug op stoep. Hij is door een ambulancemedewerker nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De scooter heeft ook flinke schade opgelopen en het stuur is ontwricht. De auto had minimale schade aan de voorbumper. De automobilist was niet gewond geraakt.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.