Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 15 september 2015, 17:04

Automobilist ramt boom en geparkeerde auto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – Dinsdagmiddag 15 september heeft er, net na 15.00 uur, een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de hoek Verbindingsweg/Boerderijenboulevard in Amersfoort.

De automobilist is, vermoedelijk door het natte wegdek, in de slip geraakt. De bestuurder is toen gaan remmen waardoor de wielen blokkeerden. De auto reed de berm in en raakte daarna een boom en een geparkeerde auto. De geslipte auto had daardoor flinke schade opgelopen. De geparkeerde auto heeft wat lichte schade aan de koplamp.

De ambulance hoefde ook niet ter plaatse te komen, niemand raakte gewond. De geslipte auto is door de berger opgehaald.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.