Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 september 2015, 15:30

File door drie ongevallen op de A1

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

BAARN – Woensdagmiddag 16 september hebben er rond 12.30 uur drie ongevallen plaatsgevonden op de A1 tussen Baarn en Amersfoort.

Een automobilist bij Baarn heeft door nat wegdek de controle over het stuur verloren en ramde met de voorkant van zijn auto tegen de vangrail. Niemand is daarbij gewond geraakt. Wel heeft de auto flinke schade opgelopen. Een motorrijdster is ook door de gladheid onderuit gegaan. Onduidelijk is of de bestuurder gewond is geraakt. De afrit Bunschoten/Amersfoort is enige tijd door de ongevallen afgesloten geweest. Inmiddels is deze weer vrijgegeven. 

Door deze ongevallen ontstond er een lange file op de A1 en een kop/staart-botsing tussen twee auto’s. Ook hierbij is niemand gewond geraakt, maar is er wel materiële schade. De auto’s en motor zijn door de berger geborgen.

112 Baarn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Baarn lees je in onze categorie 112 Nieuws Baarn. Alle 112 alarmeringen uit Baarn kan je live volgen via 112 meldingen Baarn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.