Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 september 2015, 16:17

Politie zoekt doorgereden automobilist(e)

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMERSFOORT – De politie zoekt de automobilist(e) die dinsdag 8 september op de Barchman Wuytierslaan met was betrokken bij een aanrijding met een 17-jarige bestuurster van een scooter uit Huizen. De automobilist(e) reed na de aanrijding door.

De bestuurster van de scooter reed omstreeks 08.10 uur in de richting van het station ter hoogte van het restaurant de Kabouterhut. Op dat moment voelde zij dat zij van achteren werd aangereden. Zij kwam ten val en liep letsel op aan haar handen en benen. De scooter raakte ook beschadigd.

Informatie melden

De bestuurster zag dat een zwarte personenauto haar had aangereden. De bestuurder of bestuurster hiervan stopte echter niet, maar reed door. De politie roept deze automobilist(e) op om zich alsnog te melden. Bovendien wil de politie eventuele getuigen spreken. Men kan kontakt opnemen via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.